Nye indlæg

webZnedkeren.dk - altid først med det sidste!

Windows 10 er landet!

Skrevet af Tim Bregning Karlsen
09-10-2015
Windows 10 er landet - og det er en succes!
Det gik ualmindeligt fint med at opgradere og min Lenovo S540 kører fuldstændig fejlfrit.
 
Det er en fornøjelse :-)
 
Micro$oft springer 9'eren over!
 
Windows 10
 
Microsoft nævner kort ændringerne i den blog-post, hvor Windows 10 præsenteres, men analysehuset Gartner peger på, at der er tale om ganske markante ændringer i den måde, som Microsoft hidtil har udsendt sine opdateringer på.

Tre-delt plan
I blog-posten beskriver selskabet en ny tre-delt opdaterings-plan, der vil gøre det muligt for brugerne at vælge mellem tre forskellige opdaterings-cyklusser, der hver især sigter mod forskellige behov og karakteristika.

Den hurtigste sigter mod det, som Microsoft kalder for 'fast-moving consumerpace,' men selskabet kalder den langsomste for "lock-down tempo.'

Mellem disse to 'tracks' kommer der et mellem-niveau, som Microsoft endnu ikke har navngivet.

Dermed udvider Microsoft valgmulighederne for opdateringerne ganske betragteligt, da Windows Update hidtil har bestået af samme opdaterings-tilbud til alle - primært sikkerhedsopdateringer.

"Windows 10 blive leveret på en måde, der giver flere valgmuligheder og større fleksibilitet til virksomhederne. Det betyder, at virksomhederne vil kunne vælge den innovations-hastighed, der passer til hver enkelt gruppe af brugere frem for 'one size fits all,' skriver Jim Alkove fra Windows-teamet i blog-indlægget.

Kategori: IT-nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Se flere Nyheder i menuen til venstre :-)
Tim Bregning Karlsen | Himmelev Have 3, st. 4, 4000 Roskilde - Danmark | Tlf.: 2548 1848 | tim@bregning.it